Service


                                       INFORMATIE EN LEVERING


(BOVAG)Garantie


Tijdens de koop wordt er duidelijk op papier gezet welke vorm van garantie er is overeengekomen of indien er zonder garantie gekocht word hier apart voor getekend is door de klant. Vraag naar de voorwaarden/kosten van een aanvullende (BOVAG)Garantie?


Aankoopkeuring


Een onafhankelijke aankoopkeuring kan door de RDW uitgevoerd worden. De kosten hiervan zijn voor de rekening van de klant. Wij kunnen u hier graag bij van dienst zijn.


Wanneer u een occasion aanschaft zonder garantie, of als de garantieperiode inmiddels is verlopen en u krijgt onverwachte, vooraf onvoorzienbare kosten aan uw auto, dan zijn wij u altijd graag van dienst om dit tegen zo laag mogelijke kosten voor u te verhelpen. Indien u garantie werkzaamheden elders uit laat voeren zonder onze schriftelijke toestemming, dan worden deze kosten NIET door ons vergoedt. 

 

Mondelinge afspraken


Iedere mondeling gemaakte afspraak dient, mede door minder prettige ervaringen uit het verleden, schriftelijk te worden vastgelegd op de koopovereenkomst.


U wordt zelf geacht nauwkeurig na te gaan of alles wat er mondeling is afgesproken schriftelijk is vastgelegd op de koopovereenkomst. Het is niet mogelijk om achteraf aan te geven dat er mondeling afspraken zijn gemaakt over bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, een volle tank brandstof, garantie, distributieriem etc.


Achteraf zijn deze niet vastgelegde mondelinge afspraken niet te controleren door de directie, waardoor u geen recht heeft op nakoming van deze afspraken. Het is dus zeer belangrijk de koopovereenkomst goed door te nemen alvorens u deze ondertekent.